Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24 Kasım Öğretmen Günü’nde, öğretmenleri ziyaret etti. Eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Uysal, “Muasır uygarlık düzeyini aşmış bir ülke üretebilmemiz öncelikle sizlerin değerli katkılarının gelişerek devamına bağlı” dedi.

Uysal, 24 Kasım Öğretmen Günü’nde, Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret etti. Öğretmenler odasına konuk olan Uysal, eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Uysal, öğretmenlerle buluşmasında, “Hepimizin hayatı öğretmenlerimizle şekilleniyor. İçinde bulunan şartlar sıkıntılı dahi olsa, sorunlar da yaşanıyor olsa öğretmenlerimiz bütün bunlarla beraber gelecek kuşakları tanzim ediyor, oluşturuyor” diye konuştu. Bu çerçevede Muratpaşa sakinleri adına tüm öğretmenlere teşekkür eden Uysal, “Muasır uygarlık düzeyini aşmış bir ülke üretebilmemiz öncelikle sizlerin değerli katkılarının gelişerek devamına bağlı. Bunun bilincindeyiz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” dedi.

 

Kaynak: anka