Denizli Merkezefendi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Bayram etkinlikleri kapsamında yarın özel olarak bayraklarla donatılan, bando takımının, maskotların ve palyaçoların bulunduğu TIR ve kamyonlar, 50 mahalleyi şarkılar eşliğinde dolaşarak vatandaşlara bayram coşkusunu yaşatacak. Denizli Off-Road Kulübü, Denizli Vosvos Kulübü, Denizli Motosikletçiler Derneği, Denizli Mercedes Kulübü ve Lada Niva Denizli Off Road Grubu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde yer alacaklar.

Saat 19.19’da tüm ekipler, Merkezefendililer ile birlikte İstiklal Marşı’nı okuyacak. Bayram coşkusu, saat 20.30’da Necati ve Saykolar’ın Merkezefendi Kültür Merkezi’nde online olarak gerçekleştireceği konser ile devam edecek. Seyircisiz konser Merkezefendi TV, Ege TV, DEHA, Pamukkale TV VE DRT’den canlı olarak yayınlanacak. Saat 21.00’de de araçlı fener alayı düzenlenecek.

Bayramı büyük bir coşku ile kutlayacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak değerlerimiz olan bayramlarımıza sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ilçemizin tüm mahallelerinde büyük bir coşku ile kutlayacağız. Pandemi nedeniyle evlerinde olan hemşehrilerimize özel olarak hazırlanmış gezici araçlarımız ile bayram coşkusunu yaşatacağız. Necati ve Saykolar grubu da saat 20.30’da online konser verecek. Her zaman olduğu gibi balkonlarımızı, pencerelerimizi bayraklarla, atamızın resimleriyle süsleyelim ve bu özel bayramı büyük bir coşku ile kutlayalım” dedi.

 

Kaynak: anka