Anker, teknoloji dünyasının en önemli organizasyonlarından Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022 kapsamında düzenlenen CES 2022 İnovasyon Ödülleri’nde 7 ödüle layık görüldü.İSTANBUL (İGFA) -Teknoloji dünyasından son yeniliklerin tanıtıldığı ve en yeni trendlerin öne çıktığı Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’nin inovasyon ödüllerine Anker damga vurdu.

CES 2022 İnovasyon Ödülleri kapsamında Soundcore Liberty 3 Pro, eufy Security Floodlight Cam 2 Pro, AnkerWork B600, Anker 735 Charger (Nano II 100W), Nebula Cosmos Laser 4K, Anker PowerConf H700 ve Soundcore Frames ödül almaya hak kazandı. 

Ödüle layık görülen Soundcore Liberty 3 Pro, Türkiye’de kısa süre önce satışa çıktı; etkileyici dinleme performansı için geliştirilen ANC özelliği, üst düzey ses kalitesi için geliştirilen ACAA teknolojisi ve LDAC codec desteğiyle yükseltilmiş ses kalitesi ile büyük beğeni gördü.

Ödül kazanan Nebula Cosmos lazer 4K projeksiyon cihazının ve Powerport Nano II 100W şarj cihazının da Türkiye’de yakında satışa sunulması planlanıyor.

Kaynak: igf