CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam katıldığı Twitch yayını sonrasında gençlere seslenerek; "10 yıldır iftiralarla, trollerle benim hakkımda algı oluşturdular. Artık bunu yapamayacaklar. Kararlıyım, yaptırmayacağım" dedi.

Amazon’a ait oyun izleme platformu Twitch’te, Jahrein kullanıcı adı ile bilinen Ahmet Sonuç’un konuğu olan Kılıçdaroğlu; yayını izleyen 320 bin gence, sosyal medya hesabından "Demokrat amcanız Kemal" imzasıyla seslendi ve şu paylaşımı yaptı:

"Gençler, 10 yıldır iftiralarla, trollerle benim hakkımda algı oluşturdular. Artık bunu yapamayacaklar. Kararlıyım, yaptırmayacağım. Şu an Jahrein söyleşisi yorumlarınızı okuyorum. Çayımın lezzeti bile bir başka bu gece. Sağ olun, var olun. Demokrat amcanız Kemal."

"BOOMER'LARDAN BU MEMLEKETİ KURTARACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, yayında gençlere; "Ben Kılıçdaroğlu’nu istediğim gibi eleştiririm başıma hiçbir felaket gelmez… Hepsini göreceksiniz. Özgürlüğü göreceksiniz" dedi. 

Kılıçdaroğlu, üniversite mezunu gençlerin iş bulamadığını vurgulayarak; “İki çocuğum var, evlere temizliğe gidiyorum’ diyor. Üniversite mezunu. Utanması gereken kim? Boomer diyorsunuz değil mi? İşte onlar. Boomer’lardan bu memleketi kurtaracağız" diye konuştu. 

İngilizce “Baby Boomer” ifadesi ile 1946-1964 yılları arasında doğan “Patlama Kuşağı” anlatılıyor. İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen sonraki “nüfus patlaması” yıllarında doğan bir milyar bebekten ötürü bu kuşağa “Baby Boomers” kuşağı deniliyor. 

 

Kaynak: anka