Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Buluşması için Antalya’da bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentten ayrılmadan önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.  Ev sahipliği için Başkan Böcek’e teşekkür eden Karalar, “Başkanımızı böyle sağlıklı bir şekilde karşımızda gördüğümüz için çok mutluyuz” dedi. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’na gelişinde Başkan Muhittin Böcek tarafından karşılandı. Başkanlık Anı Defteri’ni imzalayan Başkan Karalar daha sonra Başkan Muhittin Böcek ile bir süre makamında görüştü. Başkan Böcek’e başarılar dileyen Karalar, hafta sonu gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Buluşması’ndaki ev sahipliği için de Başkan Böcek’e teşekkür etti. 

BAŞKAN KARALAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, hastalığı süresince gösterdiği yakın ilgi ve alaka için Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Konyaaltı Belediye Başkanı olduğu dönemde de Başkan Karalar ile birlikte çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Böcek, “Çok sevdiğim, saydığım bir abim olarak aynı zamanda Adana’nın büyük başkanı olarak ziyaretinizden çok mutlu oldum” dedi. 

"SEVGİMİZ SAYGIMIZ DEVAM EDİYOR"

Başkan Karalar da “Biz de burada sizi böyle sağlıklı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Direncinden dolayı Muhittin Başkanı kutluyorum. Sağlıklı günlere gelmesinde o direncin büyük önemi var. Birbirimize karşı sevgimiz, saygımız önceden vardı ve devam ediyor. Başarılar, sağlıklar diliyorum” diye konuştu. 

Kaynak: anka