Turgutlu Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla ilçeyi yaza hazırlıyor. Turgutlu Belediyesi ekipleri bu kapsamda yedi mahallede tamirat, boyama ve çiçeklendirme çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şehitler Mahallesi Yedieylül Yolu üzerinde çiçeklendirme çalışması yaptı. Turgutlu Belediyesi Şantiyesi'nde yetiştirilen çiçekler, Yedieylül Yolu’na renk kattı.

Kurudere ve Çepnibektaş Mahalleleri'nde bordür taşlarını boyayan ekipler, Şehit Hakan Uykan Parkı’nda da çocuk oyun grubunu boyayıp tamir etti.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Selvilitepe Mahallesi Irlamaz Yolu'nda, Şehitler Mahallesi Nergiz ve Hürriyet Sokakları'nda, Güney ve Dağyeniköy Mahalleleri'nde parke tamir çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, şöyle konuştu:

“Parke ve kaldırım taşı ile kaplanan sokaklarımızın altyapı çalışmaları ve yaşanan yoğun yağışların ardından zarar gören bölümlerini tamirat ve bakım çalışmalarımızla vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çocuk oyun gruplarımızın boyama çalışmalarına bir yandan devam ederken bir yandan da kırsal mahallelerimizdeki rengi solan ve hoş görünmeyen bordür taşlarının boyama çalışmalarını tamamladık. Bütün bunlarla birlikte şantiyemizde yetiştirdiğimiz çiçekleri toprakla buluşturmaya, Turgutlu’muzu rengarenk ve canlı bir görünüme kavuşturmayı sürdürüyoruz.”

 

 

Kaynak: anka