Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İstasyonaltı Mahallesinde konumlandırılan kapalı durağı ve Atatepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesi çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların spor yapmak için yoğun olarak kullandığı Atatepe Tesisleri'nde çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda bir yandan tesis içerisindeki 500 metrelik yürüyüş yolu yenileniyor, bir yandan da çevre düzenlemesi yapılıyor.

İstasyonaltı Mahallesi'nde ise mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yapılan kapalı durağının konumlandırılması gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte Atatepe Tesisleri ile İstasyonaltı Mahallesini ziyaret ederek ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. 

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Çetin Akın, “Vatandaşlarımızın taleplerinden biri olan Atatepe Spor Tesislerimizde yürüyüş yollarını yeniliyor ve çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte servis bekleyen işçi kardeşlerimiz başta olmak üzere hemşehrilerimizi yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyacak olan kapalı bekleme duraklarımızın ilkini İstasyonaltı Mahallemizde konumlandırdık. Turgutlu'muzun farklı noktalarında bekleme duraklarımızın yapımı ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın huzurla, güvenle, sağlıkla yaşayacakları Turgutlu için yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: anka