Tarihinde ilk kez Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'nda Başantrenör Erdal Kurç ve Yardımcı Antrenör Yener Baştürk ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın basketbol takımımızdan sonra kadın voleybol takımımız da liglerde mücadele etmeye başlayacak. Altyapı seviyesinde önemli bir birikimi olan bir takımdık. Kendi yetiştirdiğimiz oyucularla beraber ligi tanıyan oyunculardan oluşturacağımız bir takımla ilk kez 2. Lig'de mücadele edeceğiz. Yapacağımız işlerle lige renk katacağımızı düşünüyoruz. Hocalarımız yıllardır hem belediyede çalışan hem de bu ligleri tanıyan antrenörler. Hem hocalarımıza hem de camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç ise “Uzun yıllardır Turgutlu Belediyesi altyapısında Yener Hoca'mla birlikte görev alıyorduk. Öncelikle lig takımı kurarak bizlere bu seviyede mücadele etme şansı tanıyan Çetin Akın Başkanımız ve Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a teşekkür ederiz. Turgutlulu oyuncular ve ligi tanıyan oyunculardan oluşturacağımız kadromuzla önceliğimiz bu ligi tanıyıp bu seviyede kalıcı hale gelmek olacak. Ligin önemli takımlarından biri olacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: anka