Tepebaşı Belediyesi yetişkin kursları başlıyor. 20 farklı branşta düzenlenen kurslar, hem kırsalda hem de merkezde olmak üzere 34 ayrı noktada Eskişehirliler ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi, çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkin vatandaşlar için de kurs programları düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda başlayacak olan 20 farklı branşta kurs, kentin merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan 34 ayrı Belde Evi ve Deneyimli Kafe’de Eskişehirliler ile buluşacak. Kurs programları için kayıt işlemleri online olarak yapılacak. Açılacak kurslar arasında iğne oyası, örgü, amigurumi, ev mefruşatı, giyim, keçe aksesuarları yapımı, hediyelik eşya, dekoratif el sanatları, tecvidli Kur’an okuma, seramik tasarımı, pilates, halk oyunları, çini boyama, minyatür kilim dokuma, yağlı boya resim, hareket eğitimi, kara kalem resim, halk dansları, kağıt takı ve dikiş branşları yer alıyor.

Kurs programları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 315 24 23 ve 0 (222) 211 40 00 (4200-4205) numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabiliyor. Online kayıt formuna ise Tepebaşı Belediyesi’nin “www.tepebasi.bel.tr” web adresindeki etkinlikler sayfasında bulunan Qr kod üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Öte yandan, pandemi dolayısıyla kontenjanların sınırlı olduğu ve programların gerekli önlemler eşliğinde yüz yüze başlayacağı belirtildi.

 

Kaynak: anka