Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gökçekısık Mahallesi’ne yaptığı ziyarette vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Tepebaşı’nın her noktasında aile sıcaklığı var. Büyük bir aile olarak daha güzel yarınlara, hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, merkez ve kırsal mahallelerde, kent halkı ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç bu kapsamdaki son ziyaretini, Gökçekısık Mahallesi’ne gerçekleştirdi. CHP önceki dönem il başkanlarından İsmet Süder ve Gökçekısık Mahalle Muhtarı İbrahim Özarı, mahalleliler adına Başkan Ataç’ı ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.

Gökçekısık ziyaretinde mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Ataç da “Burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çerkesler benim çok iyi dostumdur. İsmet Ağabey ile o vesile ile tanışıyoruz. Çerkes köylerinde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özellikle gayret ediyorum. Örnek bir dayanışmayla, sizlerin katkılarıyla beraber güzel işler yapıyoruz. Kentimizde, uzak ya da yakın, gittiğim her noktada çok sıcak karşılanıyor olmak benim için büyük bir mutluluk kaynağı. Tepebaşı’nın her noktasında aile sıcaklığı var. Büyük bir aile olarak daha güzel yarınlara, hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Ataç, buluşmada vatandaşlardan gelen talep ve soruları dinlerken, Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgiler aktardı. Gökçekısık sakinleri ise ziyareti ve belediye çalışmalarından dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: anka