Seydişehir Belediyesi, ilçeye 10 kilometre mesafede bulunan Gölyüzü Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yolda genişletme çalışmaları başlattı.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “teknik belediyeciliğin” yanı sıra “gönül belediyeciliğine” de önem verdiklerini söyledi.

Tutal, “Mahallemiz yolunda yapılan yol genişletme çalışmasını yerinde incelemeye geldik. Ben fen işlerimizdeki ekibime teşekkür ediyorum. Yolumuzu, gece gündüz demeden gayretle tamamlayacağız. Yollar açarken, gönüllere de yollar açmak önemli diye düşünüyorum. Hem teknik hem de gönül belediyeciliği yapmaya çalışıyoruz. Cenabı Allah, hemşerilerimize karşı bizi mahcup etmesin” dedi.

Çalışmalardan memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Cüneyt Altuntaş, belediye ekiplerinin en önemli sorununu çözmeye çalıştığını belirterek “Yolumuz kış aylarında geçit vermiyordu. Hem çok dardı hem de güvenli değildi. İlçe belediyemiz bu dönem bu sorunu ortadan kaldırmak için büyük emek harcadı. Keskin virajlar düzeltildi. Bu kış yolumuz bizleri fazla yormayacak. Mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: anka