Sarıyer Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl ara verilen Yaz Spor Okulları, 12. yılında 8 branşla yeniden kapılarını açtı.

Pandemi dönemi boyunca ara verilen Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları, sınırlı kontenjan dahilinde maske, mesafe ve temizlik koşullarına uygun bir şekilde hizmete başladı. Sarıyer’de spor kültürünü yaygınlaştırmak, çocukları spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yıl açtığı Kano branşı ile dikkat çekti.

KANO EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Bu zamana kadar Sarıyer’de toplam 29.500 çocuğun ücretsiz spor yapma fırsatı bulduğu spor okullarında Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate, Taekwondo, Judo branşlarında eğitimler, uzman eğitmenler eşliğinde devam ediyor. Bu branşlara bu sene Kano branşı da eklendi. 2007 - 2011 doğumlu 5’er kişilik gruplar halinde gerçekleştirilen kano eğitimleri, Büyükdere’de bulunan Sarıyer Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde yapılıyor. Kano dışındaki eğitimlerse Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda veriliyor. Sarıyer Belediyesi Yaz Okulları, 3 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: anka