ALİ GÜRELİ

Adanalı yerel sanatçı Ali Turaç, seslendirdiği “Adanalıyık, Allah’ın adamıyık" şarkısını, sezonun son haftasında 9 Mayıs’ta deplasmanda Menemenspor ile karşılaşacak olan TFF 1. Lig lideri Adana Demirspor'a uyarladı.

TFF 1. Lig’in son karşılaşmasında, 9 Mayıs Pazar günü deplasmanda Menemenspor ile karşılaşacak olan ve Süper Lig'e kapı aralayan Adane Demirsipor’a kentin sevilen şarkıcısı Ali Turaç'tan sanatsal destek geldi. Turaç, seslendirdiği “Adanalıyık, Allah’ın adamıyık" şarkısını, mavi-lacevertli takıma armağan etti.

Kentte 27 yıllık Süper Lig hasretini bitirmek için sahaya çıkacak olan Adana Demirspor'a “Adanalıyık, Allah’ın adamıyık" şarkısını “Adanalıyık, Allah’ın adamıyık… Biz bu ligin içinde takımın kralıyık” şeklinde uyarlayan Ali Turaç'ın girişimi, futbolculardan taraflara kadar herkesin motivasyonunu artırdı.

Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan Balıkesirspor maçında da stad hoparlöründen seslendirilen şarkıya gösterilen ilgiden mutlu olan Ali Turaç, şunları söyledi:

"Süper Lig’e yükselme heyecanı herkesi sarmış durumda. Bu heyecan dalgasına kapılmamak, bu duyguyu doyasıya yaşamamak imkansız. Sanatçı dediğin de içinde yaşadığı toplumun sevinçlerine, acılarına ve gelecek beklentilerine tercüman olmak zorundadır. Türk futboluna damga vuran, isimleri altın harflerle yazılan futbolcuları yetiştiren, halkın takımı olan Adana Demirspor güzel ve güneşli günlere yelken açarken, biz sanatçılar olarak bu mutluluğa ortak olmak, yazılan hikayeyi en geniş kesimlere ulaştırmak ve sevinci paylaşarak çoğaltmak durumundayız. Bu duygularla 'Adanalıyık, Allah’ın adamıyık' şarkısını bu güzide takımımıza uyarladım. Demirspor'un başarısında emeği olan herkese teşekkür ederim. Bu şarkımız sadece Adana Demirspor’a değil Adana’ya gelsin… Son düdükle birlikte kentin her sokağında, her caddesinde, en kuytu yerlerde bile göğsümüzü yırtarcasına bu şarkıyı dillendirip; Adanalıyız, Allahın adamıyız. Biz bu ligin içinde takımın kralıyız.”

Bu arada, Menemenspor ve Adana Demirspor maçı Menemen İlçe Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak

Kaynak: anka