Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 71 Evler Mahallesi’nde, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Kurt, devam ettikleri ve planlamaya aldıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. 71 Evler Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kurt, Aydın Arat Halk Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Etkinliğe, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yanı sıra meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, 71 Evler Mahallesi Muhtarı Veysel Gaznepoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HALK MERKEZLERİ SİZİ BEKLİYOR"

Başkan Kurt, “Halk merkezlerimizin temel fonksiyonu, halkımızın temel ihtiyaçlarını gidermektir. Her türlü konuda, halk merkezlerimizde çalışan arkadaşlarımızdan yardım ve destek isteyebilirsiniz. Burada her türlü sorununuzu çözmeye hazır bir ekip var" dedi. 

71 Evler Mahallesi'nin bölgenin en hızlı büyüyen mahallelerinden biri olduğunu belirten Başkan Kurt, "Halkın belediyesi olarak, halkımızın her türlü sorunu ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Uzun yıllardan beri kurulması için çaba sarf ettiğimiz, 71 Evler Pazarının kuruluşunu gerçekleştirdik” diye konuştu.

Başkan Kurt, kapalı pazar yeri ile ilgili çalışmaların, Cumhurbaşkanlığı'nın yayınladığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi ile sekteye uğradığını ancak bu konuda çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İki yeni park daha yapacaklarını söyleyen Kurt, kreş de açmak istediklerini sözlerine ekledi. 

 

Kaynak: anka