Nilüfer Belediyesi’nin sevilen programı ‘Benim Nilüfer’im’, Kurban Bayramı’nda da evlere konuk olacak. Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde konuklar, tiyatroyu ve özlenen eski bayramları konuşacak.

Yankı İçöz’ün sunumuyla gerçekleşen program, Kurban Bayramı’nda ‘Benim Nilüfer’im Bayram Özel’ adıyla yayınlanacak. Programa, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban ile Yapım Yönetmeni Özlem Daltaban ve Tiyatro Sanatçısı Nedim Saban konuk olacak.

Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası’nın da müzikleriyle eşlik ettiği programın çekimleri, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleşti.

Bayramın birinci günü Nilüfer Belediyesi’nin Facebook, Youtube ve Twitter’daki sosyal medya hesaplarında yayınlanacak olan Benim Nilüfer’im Bayram Özel programında konuklar, özlenen eski bayramlar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Programda ayrıca, yeni sezonda tiyatro tutkunlarına açık havada tiyatro keyfi yaşatacak olan Nilüfer Kent Tiyatrosu’nun çalışmaları, Balat Atatürk Ormanı’nda sahnelenecek olan yeni sezon oyunları ile Nilüfer Belediyesi’nin yaz dönemi boyunca gerçekleştireceği kültür sanat etkinlikleri hakkında bilgiler de paylaşılıyor.

Kaynak: anka