HASAN KÜÇÜK

Mersin merkez Toroslar ilçesinde şehir merkezine gitmekte olan ve içinde tarım işçilerinin bulunduğu kamyonet takla attı. Kazada sürücü Nail Kalkan ile birlikte 12 kişi yaralandı. Yaralılar Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza öğle saatlerinde Kocavilayet Mahallesi’nde meydana geldi. Değirmençay Mahallesi’nden şehir merkezine doğru yol alan ve içinde tarım işçileri bulunan Nail Kalkan yönetimindeki 33 DH 254 plakalı kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle atış poligonu yakınlarında takla atarak yan yattı. Can pazarının yaşandığı kazaya ilk müdahale çevreden geçen sürücüler yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan kurtarma ve sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Ağır hasar gören araçta bulunan ve çeşitli yerlerinden yaralanan 11 kişi ile araç sürücüsü Nail Kalkan olay yerinde yapılan ilk tedavilerinin ardından ambulanslarla Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

 

 

Kaynak: anka