Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uncalı Taksi durağını ziyaret etti. Esen, “Esnafımızın sorunlarını çözmek ve derdine derman olmak için her daim yanlarındayız” dedi.

Konyaaltı esnafını sık sık ziyaret edip taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, dinledikleri her esnafın makul taleplerini yerine getirmek için harekete geçtiklerini belirtti. İlçe esnafını ekonominin ağır koşulları altında ezilmesine izin vermeyeceklerini dile getiren Esen, esnaf için imkanları dahilinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.

“VARLIK MÜCADELESİ VEREN ESNAFIMIZI YALNIZ BIRAKMAK OLMAZ”

Taksici esnafının durakla ilgili taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirten Esen, şunları söyledi:

“Ekonominin geldiği noktayı göz önünde bulundurarak, bu durum karşısında varlık mücadelesi veren esnafımızı yalnız bırakmak olmaz. Kısıtlı imkanlarımız olsa da her daim yanlarında olacağız. Bugün taksici esnafımızın bazı istekleri oldu. Onları ivedilikle halledeceğiz. Bunlardan biri de taksi durağının kullanılmak istenmediği için farklı bir çözüm istemeleri oldu. Bu konuda ne yapabiliriz konuşup, hemen bir çözüm bulacağız. Esnafımızın kazancına katkı sağlayacak her talebi yerine getirmeye çalışıyoruz.”

 

Kaynak: Anka Haber Ajansı