İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediyenin sahada görev yapan çalışanlarıyla bayramlaştı. Toplu sözleşme sürecinde emekçilere verdikleri tüm sözleri tuttuklarını söyleyen Batur, "İyi çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, vatandaşı memnun edeceğiz. İktidarın yolu, yerel yönetimlerden geçer. Size ve bize çok büyük görev düşüyor” dedi.

Konak Belediye Başkanı Batur, Kurban Bayramı dolayısıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan emekçilerle bir araya geldi.

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şube yöneticileri ile sendikanın işyeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma törenine, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı.

"İKTİDARIN YOLU YEREL YÖNETİMLERDEN GEÇER"

Tüm çalışanlara aileleriyle birlikte iyi bir bayram geçirmelerini dileyen Başkan Batur, toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde emekçilere verdikleri tüm sözleri tuttuklarını söyledi. Batur, şöyle konuştu:

"Sendika yöneticileriyle masa başında her şeyi çözdük. Bundan sonra top sizde, iyi çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, vatandaşı memnun edeceğiz. İktidarın yolu, yerel yönetimlerden geçer. Size ve bize çok büyük görev düşüyor. Her şey güzel olacak. Biraz daha fazla çalışacağız, mücadele edeceğiz ve bu mücadelenin sonunda bu ülkenin artık ufku, yaşam tarzı değişecek. En önemlisi de bu ülkeye hak, hukuk, adalet ve demokrasi gelecek. Buna bütün kalbimle inanıyorum.”

Bayramlaşma sonrası Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Yenişehir’de bulunan hizmet binasında Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen yemeğe Konak Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte katılan Batur, ilk servis tabağını kendisi hazırlayarak belediye çalışanına ikram etti.                                                                                                                                

Kaynak: anka