Kemalpaşa Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıl dönümünü bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler kapsamında düzenlenecek fener alayı ve Şevval Sam konseri ile cumhuriyet coşkusu tüm ilçeye yayılacak.

İlçede ilk olarak, 28 Ekim Perşembe günü fener alayı düzenlenecek. 8 Eylül İlköğretim Okulu Bahçesi’nden başlayacak fener alayı yürüyüşü, saat 19:00’da Rekreasyon Alanı’nda son bulacak. 28 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Kemalpaşa Rekreasyon alanında gerçekleşecek konser programında ise ünlü sanatçı Şevval Sam sahne alacak.

BİSİKLETİNİ AL GEL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen “Bisikletini al gel” etkinliğinde çevre duyarlılığına ve sağlıklı yaşama vurgu yapılacak. 31 Ekim saat 10:00’da, Çınar Mahallesi girişinden başlayacak etkinlikte parkuru tamamlayan vatandaşlara, katılım sertifikası verilecek.

“CUMHURİYET BAYRAMIMIZI TEK YÜREK KUTLAYACAĞIZ”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinliklere tüm Kemalpaşalıları davet eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Cumhuriyet coşkusunu düzenlediğimiz etkinliklerle tüm Kemalpaşa sokaklarına yayacağız. Cumhuriyetimizin 98.yılını hep birlikte tek yürek kutlayacağız. 28 Ekim akşamı saat 20:00’de konuk sanatçımız Şevval Sam vatandaşlarımıza keyifli bir konser verecek.31 Ekim günü ise Cumhuriyet için birlikte pedallayacağız. Tüm halkımızı ücretsiz düzenlenen bu etkinliklere davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: anka