TACETTİN DURMUŞ

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası’na üye serbest veteriner hekimler, yaşadıkları sorunları değerlendirmek üzere Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş ile bir araya geldi.

Oda Başkanı Ercan Ödül, üye veterinerler ve ilgili şube müdürlerin katılımıyla Tarım İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda, Kars’taki serbest veteriner hekimlerin sahada yaşadığı sorunlar ve sektörel gelişmeler ele alındı. Kendisi de veteriner hekim olan Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, serbest veteriner hekimlere, bölge hayvancılığının gelişmesine verdiği emekler için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül ise toplantı sonunda şu değerlendirmeyi yaptı:

“Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız önemli bir toplantıyı bugün gerçekleştirmiş olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Serbest veteriner hekim meslektaşlarımızın sahada yaşadığı sorunları ilk ağızdan Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın İbrahim Altıntaş'a iletme fırsatı bulması bizim için oldukça önemliydi. Kendilerine bu fırsatı bize verdikleri için teşekkür ediyorum. Kamu-serbest ayrımı olmadan tüm veteriner hekimlerin bölgemiz hayvancılığına hizmet etmek gayesinde olması, ülkemiz için önemli bir emsal niteliği taşımaktadır. Başta Kars Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın İbrahim Altıntaş ve ilgili şube müdürlerimize ve katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederim.”

Kaynak: anka