"Hoşgörü" temasıyla 25 Eylül’de "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" etkinliği düzenleyecek olan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü halkı sağlık için spor yapmaya ve Hoşgörü Yolu sahil etabını izlemeye davet etti.

İzmit Belediyesi vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmeleri için sportif faaliyetler düzenliyor. "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri" ile vatandaşların güne zinde başlamasını sağlayan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri’ne 25 Eylül 2021 Cumartesi günü düzenlediği programla devam edecek. 

TÜM İZMİTLİLER DAVETLİ

"Spor Kenti İzmit" sloganıyla hareket eden İzmit Belediyesi, spor ve sağlıklı yaşam bilinci oluşturmak amacıyla yürüyüş düzenliyor. NCity Sahili’nde sabah saat 09.30’da başlayacak yürüyüş Hoşgörü Yolu’nun sahil etabında eğitmenler eşliğinde yapılacak. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, “İzmit Körfezi’nde hoşgörü yolunun izlerini sürmek, kuş gözlem bölgesinde farklı türleri gözlemlemek ve spor yapmak isteyen tüm halkımız etkinliğimize davetlidir” dedi. 

Kaynak: anka