İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Baba Destek Programı (BADEV) yetkilileri ile Şehr-i İzmit Kafe’de bir araya geldi.

Uzun yıllardır İzmit, Dilovası, Çayırova, Başiskele, Derince, Gebze, Körfez ve Gölcük ilçelerinde bulunan gönüllülerinin desteği ile Kocaeli’nde farklı eğitim programlarını uygulamak üzere hayata geçiren AÇEV ile 2020 yılından itibaren iş birliği içerisinde olan İzmit Belediyesi, yeni projelere de destek vermeye devam edecek. İlerleyen süreçte yapılacak çalışmaları masaya yatırmak adına İzmit Belediyesi ile AÇEV ve BADEV yetkilileri, Şehr-i İzmit Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıya İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu’nun yanı sıra AÇEV Saha Sorumlusu Ethem Kalyoncuoğlu, Proje Uzmanı Sevim Kahraman, Saha Danışmanı Muharrem Köse ve 11 gönüllü katıldı. Görüşmede; geride kalan süreçte yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, Baba Destek Programı ile ilgili yaşanan gelişmeler, yerel düzeyde yapılan çalışmalar ve 2022 yılı takvim planlaması görüşüldü.

Toplantı sonunda anne, baba ve çocuğa yarar sağlayacak başka çalışmalarında yapılması ve planlanması amacıyla ilerleyen günlerde tekrardan bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

 

Kaynak: anka