İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurulunda güven tazeleyen Faruk Demir’e başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Sınırlı Sorumlu Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Kocaeli Ticaret Odası Beyt-ül Kebap’ta yapılan kongreye; İzmit Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Emirşah Torun katıldı. Faruk Demir ve yeni yönetimine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten ve yeni görev dönemlerinde başarılar dileyen Torun, kooperatif yöneticilerini de tebrik etti.

HÜRRİYET’İN SELAMINI GÖTÜRDÜ

İzmit Belediyesi adına kongreye katılan başkan yardımcısı Emirşah Torun, “Faruk Demir’in başkanlığının hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımızı temsilen genel kurula katıldım. Bu kadar geniş bir aileye sahip olup problemsiz bir genel kurul gerçekleştirmeleri çok kıymetli. Bu nedenle kendilerini de tebrik ediyorum” dedi. Güven tazeleyen ve 3 yıl daha kooperatife başkanlık edecek olan Faruk Demir ise katılımlardan dolayı Torun’a memnuniyetini ifade etti.

 

Kaynak: anka