Bu yıl 90. kez ziyaretçilere kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bayraklı Belediyesi'ne ait stant, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuar'da Sanat ve Tarih Müzesi önündeki havuzlu alanda yer alan Bayraklı Belediyesi standı, fuarın ilk üç gününde ilgi odağı oldu. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan stantta, çocuklara yönelik satranç, resim atölyesi, Taekwando gösterileri, yüz boyama ve balon katlama etkinlikleri, Bayraklılı kadınların zumba gösterileri ile birlik, beraberlik ve bereketin sembolü aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin ev yapımı gıdadan hediyelik eşyaya kadar ürettiği ürünlerin ve faaliyetlerin tanıtımı ile Doğançay Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nce üretilen bölgeye özgü zeytin, zeytinyağı, bal ve köy ekmeği gibi ürünlerin ikram edildiği Bayraklı Belediyesi’nin standı, ziyaretçilerin de katıldığı müzik ve eğlence aktiviteleri ile fuarın öne çıkan stantlarından oldu.

Bayraklı Belediyesi standı, 9 Eylül Perşembe günü saat 18:30’da gazeteci-yazarlar Deniz Zeyrek ile Ali Haydar Fırat’ın konuşmacı olacağı “Yerel Yönetimler ve Türkiye Gündemi” başlıklı söyleşiye ev sahipliği yapacak.

 

Kaynak: anka