Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Düzce’de yaşanan depremin Bolu’da hissedildiğini belirterek, “Deprem, Bolu merkezde de şiddetli bir biçimde hissedildi. Düzce Belediye başkanını aradım, danışmanıyla görüştüm. Herhangi bir hasar olmadığı yönünde bilgiler aldık ve Bolu’da da şu ana kadar can ve mal kaybına ilişkin olumsuz bir haber gelmedi” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce’de yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depremin Bolu’da da şiddetli bir biçimde hissedildiğini söyledi.

Bolu’da herhangi bir hasar olmadığını belirten Özcan, “Deprem vesilesiyle Türkiye’nin bir deprem kuşağında yer aldığı tekrar hatırlamış olduk. Bütün yöneticilere, siyasilere bu ders olsun, vatandaşlarımız da inşallah sıkıntılı binalarla ilgili bundan sonra kamunun uyarılarını daha çok dikkate alır” diye konuştu.

Özcan’ın açıklaması şöyle:

“Düzce ilimizde 5.3 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. Deprem, Bolu merkezde de şiddetli bir biçimde hissedildi. Düzce Belediye başkanını aradım, danışmanıyla görüştüm. Herhangi bir hasar olmadığı yönünde bilgiler aldık ve Bolu’da da şu ana kadar can ve mal kaybına ilişkin olumsuz bir haber gelmedi. Allah beterinden korusun ama bu deprem vesilesiyle Türkiye’nin bir deprem kuşağında yer aldığı tekrar hatırlamış olduk. Bütün yöneticilere, siyasilere bu ders olsun, vatandaşlarımız da inşallah sıkıntılı binalarla ilgili bundan sonra kamunun uyarılarını daha çok dikkate alır.”

Kaynak: anka