GÖKAY ŞİMŞEK

“Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında, Bilecik Belediyesi’nin organizasyonunda, 19 Eylül Pazar günü; bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” yapılacak. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “En güzel elbiselerinizi giyin, en güzel takılarınızı takın, en güzel çiçek ve kurdelelerle bisikletlerinizi süsleyin gelin” çağrısı yaptı.

“Kadın sokağa çıkarsa dünya değişir” diyen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “En güzel elbiselerinizi giyin, en güzel takılarınızı takın, en güzel çiçek ve kurdelelerle bisikletlerinizi süsleyin hanımlar! Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında 19 Eylül Pazar günü saat 17:00'de düzenlenecek Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'na hepinizi bekliyoruz, çıkın gelin” dedi.

Saat 17:00’de Bilecik Belediye bahçesindeki tarihi saat kulesinin önünde başlayacak olan etkinlik; Atatürk Bulvarı üzerinden Tevfikbey Caddesine ve oradan da Cumhuriyet Meydanı’na kadar uzanan güzergahta devam edecek.

Diğer yandan etkinliğe erkeklerinde katılabileceği belirtilirken, bisikleti olmayan vatandaşlara turda kullanılmak üzere bisiklet temin edileceği aktarıldı.

 

Kaynak: anka