Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde çıkan yangında zarara uğrayan bal üreticilerini unutmadı. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü tarafından 32 yangın mağduru bal üreticisine kovan yardımında bulunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat yangınının açtığı yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, hasar tespit çalışmalarının ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara eşya yardımları devam ederken, kovanları zarar gören bal üreticileri de unutulmadı.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü tarafından 32 yangın mağduru üreticiye, 320 kovan adet kovan dağıtıldı. 

"ÜRETİCİLERİN YANINDAYIZ"

Kovan dağıtımına katılan Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürü Metin Kazaroğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Manavgat ilçesinde yangından zarar gören arı kovanlarını yerinde tespit ettik. Üreticilerimizin mağduriyetlerini gidermek için kovan dağıtımını gerçekleştirdik. Bundan sonra da üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: anka