Adana Altın Koza Film Festivali, film gösterimleri, konserler, söyleşiler ile devam ederken; bu yıl festival kapsamında 11 ilçede sinema gösterimi yapıldı.

28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında ilçelerde film gösterimleri devam ediyor. Karaisalı Kent Meydanı’nda Çağan Irmak’ın Babam ve Oğlum filminin gösterimiyle başlayan etkinlikler, İmamoğlu’nda Atalay Taşdiken’in Kar Kırmızı, Ceyhan’da Kıvanç Sezer’in Babamın Kanatları ve Yumurtalık’ta da Mahmut Fazıl Coşkun’un Ölümlü Dünya filmi ile sürdü.

11 İLÇEDE SİNEMA GÖSTERİMİ

İlçelerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sinema gösterimleri, Kozan’da Kızım Gibi Kokuyorsun, Karataş’ta Endişe, Tufanbeyli’de Üç Arkadaş, Saimbeyli’de Maide’nin Altın Günü, Feke’de Yılanların Öcü, Aladağ’da Selvi Boylum Al Yazmalım ve Pozantı’da Üç Arkadaş filmleri ile devam edecek. Gösterimler, 22 Eylül’de son bulacak.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon Sinema Bölümü Belgesel Film Atölyesi’nin katkılarıyla Işıl Özgentürk’ün moderatörlüğünde başlayan Kısa Film Atölyesi ise her gün devam ediyor.

 

 

Kaynak: anka