Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Alevi Kültür Derneği binasında bulunan Cemevi’ne modern bir konferans salonu kazandırdı.

Akhisar Hacıishak Mahallesi'nde bulunan Akhisar Cemevi’ne yapılan konferans salonunu inceleyen Başkan Besim Dutlulu, çalışmaların sona gelindiğini belirterek, “Akhisar Cemevi’ne kazandırdığımız konferans salonunda incelemelerde bulunduk. Son çalışmalar da bittikten sonra salonumuz birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Hayırlı olsun” dedi.

“YÖNETİCİLER GELİP GEÇİCİ, HİZMETLER ÖMÜR BOYU KALICI”

Yapılan konferans salonu için teşekkürlerini ileten Akhisar Alevi Kültür Derneği Başkanı Dursun Ali Şat, şunları söyledi:

“Değerli başkanım göreve geldikten sonra yapılan ziyarette ‘Ben herkesin belediye başkanı olacağım; kimseyi ayırmayacağım' demiştiniz. Zaman geçtikçe sözünüzün arkasında olduğunuzu gördük. Herkese eşit mesafede olarak hizmet ediyorsunuz. Cemevine güzel bir kültür salonu kazandırdınız.

Özgecan Aslan Kültür Salonu adını vereceğimiz salonumuz, ezilen, yakılan, öldürülen Canlarımızın salonu olacak. Emeği geçen tüm canların eline sağlık. Biz yöneticiler gelip geçiciyiz; fakat yapılan hizmetler ömür boyu kalıcı olacaklar. Cem evi yönetimim adına Besim Dutlulu başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim.”

Kaynak: anka