Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. D.Temel YURDAER( DidimA HABER)- Didim Kaymakamı Dr.Mustafa Yiğit’i, Esnaf Odası Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik, Oda Sekreteri Ayşe Durmaz ve Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Başkan Şerif Erul konuşmasında “ Didim de tüm esnaflarımıza eşit uzaklıkta hareket ediyor ve her tür konuda onlarla istişare halinde oluyoruz.Didim’de Zincir marketlerin çokluğu bizleri biraz endişelendiriyor bu nedenle bakkal arkadaşlarımız zor anlar yaşıyor bunlara bir çözüm bulunursa çok iyi olacak, bunun dışında çok büyük problemlerimiz yok, ziyaretiniz bizleri çok memnun etti teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi

 Kaymakam Dr.Mustafa Yiğit’te “ Pandemi dolayısıyla esnaflarımızın büyük sıkıntılar yaşadığı biliyoruz bu nedenlede bizler her konuda Didim esnafının yanındayız bundan böyle bu tür ziyaretlere daha sık yer vereceğim.”dedi Didim Esnafı ve ekonominin değerlendirildiği, karşılıklı fikir alışverişinin görüşüldüğü ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. 

Kaynak: igf