Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitim camiasının neferlerine kalem armağan etti.BURSA (İGFA) - Bursa'da eğitim alanında yaptığı yatırımlar ve verdiği desteklerle büyük takdir toplayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitim camiasının neferlerini unutmadı.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Dündar, öğretmenlerin değerinin sadece bir gün değil, her gün bilinmesi gerektiğini söyledi. Dijital alanda yaşanan gelişmelerin olumlu ve olumsuz anlamda birçok değişime neden olduğunu ifade eden Başkan Dündar, "Eğitim alanında da böyle oldu. Dijital gelişmeler, bilgiye erişim açısından büyük kolaylık sağlarken, maalesef ki gençlerimiz elindeki tablet ve telefonları eğitim konusunda kullanmak yerine daha çok sosyal medyada zaman geçirir oldu” dedi.

Başkan Dündar, ziyaret sonunda Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan tüm öğretmenlere kalem hediye etti. Dündar, ayrıca Osmangazi Belediyesi Bilgi Evleri’nde görev yapan eğitmenlerin de gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: igf