Tüm yurtta olduğu gibi Bursa'nın Karacabey ilçesinde de okullar yarıyıl tatiline girdi. İlk yarıyıl döneminin son günü Hacı Ahmediye İlkokulu’nda düzenlenen törenle, öğrencilere karneleri protokol tarafından verildi. BURSA (İGFA)- Düzenlenen törene; Belediye Başkanı Ali Özkan, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin katıldı. Gerçekleşen törende, Belediye Başkanı Ali Özkan çocuklarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi.  Törende protokol üyeleri, çocuklara karnelerini takdim etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan törende çocuklara sürpriz olarak sinema bileti hediye etti.  Özkan yaptığı açıklamada, “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Hepinize sağlıklı tatiller diliyorum. Sizlere, bu yarıyıl tatilini keyifle geçirmeniz için TRT tarafından hazırlanan Hürkuş Animasyon filmine bilet hediye ediyoruz. İlçemizdeki merkez ve kırsalın tamamındaki ilkokullara bu biletler karnelerle birlikte çocuklarımıza dağıtılacak” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ayrıca bakanlık tarafından “Kütüphanesiz okul kalmasın” kampanyası ile yapılan yeni okul kütüphanesine de kitap bağışında bulundu.  Öğrencilerden kendi aralarında kitapları sürekli değişerek okumaları için söz alan Özkan, öğrencilere ders çalışmak kadar eğlenmenin ve oyun oynamanın da zamanı olduğunu ve hepsini bir arada yapmaları nasihatinde bulundu.
 

Kaynak: igf