ŞOK Marketler, Cumhuriyet’in 100. yılına özel indirim kampanyası düzenledi. ŞOK Marketler, ekim ayı boyunca toplam bin üründe yüzde 50’ye varan indirimler yapacak ve ŞOK’un sadakat programı Win ile müşterilerine TL kazancı sağlayacak.
ŞOK Marketler, düzenlediği indirim kampanyasıyla Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl coşkusunu müşterileriyle paylaşacak. ‘Cumhuriyet’imizin 100. Yıl Şenlikleri’ kampanyasıyla Şok Marketler, ekim ayı boyunca her hafta en az 250 üründe olmak üzere; peynirden zeytine, çaydan kahveye, undan süte, bir evin en temel ihtiyaçları arasından belirlenen toplam bin üründe yüzde 50’ye varan indirimler ve Win sadakat programı müşterilerine özel avantajlar sağlayacak. İndirimli ürünlere ve Win TL kazançlı ürünlere hem ŞOK’un Türkiye’nin 81 ilindeki 10 bini aşkın mağazasından hem de online alışveriş uygulaması Cepte ŞOK üzerinden ulaşılabilecek.
UĞUR DEMİREL: HEM HALKIMIZIN HEYECANINA ORTAK OLUYORUZ HEM DE ENFLASYONLA MÜCADELEYE KATKI VERİYORUZ
Kampanya hakkında değerlendirmelerde bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, şunları söyledi:
“Çok büyük mücadelelerle kazanılan milletimizin varoluş savaşı tam 100 yıl önce Cumhuriyet’in kuruluşu ile taçlandırıldı. Öncelikle Cumhuriyet’i bizlere armağan eden Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Ülkemizi daha da ileriye taşımak için çok çalışırken ülkemizin bu en kıymetli gününü de kuşkusuz büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Türk milleti olarak en büyük özelliklerimizden biri, zor günlerde birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmektir. Bu anlayışla küresel dalgalanmalar sebebiyle enflasyonist bir dönemden geçerken biz de ŞOK Marketler olarak hane ekonomilerine ve enflasyonla mücadeleye katkı vererek 100. yıl heyecanına ortak olmak istedik. Ekim ayındaki Cumhuriyet’imizin 100. Yıl Şenlikleri süresince toplam bin kampanyalı ürünümüzde indirimler ve Win avantajları sunacağız. ŞOK Marketler’de müşterilerimize her gün düşük fiyatlar sunuyoruz. Amacımız, Türkiye’nin dört bir yanında halkımızın tamamının temel ihtiyaç ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi. Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümü gibi böylesine özel bir dönemde her gün düşük olan fiyatlarımıza yaptığımız ilave indirimlerle Cumhuriyet şenliklerine katkı vermeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutlarken tüm halkımızı “Cumhuriyet’imizin 100. Yıl Şenlikleri’ne davet ediyorum.”
ADVERTORİAL YAYIN