Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA’nın küçük esnafı desteklemek ve fırsat sunmak amacıyla başlattığı bayilik sistemi bir yılını doldurdu. Bayi sayısı da 60’a ulaştı.

CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, yaptığı açıklamada, CarrefourSA ailesine katılmak isteyenlere konumuna göre mini ve süper formatında market açma fırsatı sunarak rekabette bir adım öne geçmelerini sağladıklarını söyledi. Batum, proje kapmasında yaşanan gelişmeleri paylaştı.

“Yeni Neslin Sabancısı” vizyonuyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Batum’un açıklaması şöyle:

HEDEF 2022 YILINDA 250 BAYİ SAYISINA ULAŞMAK: “Bayilik sistemiyle küçük esnafımızı sürdürülebilir gelişime sahip olan CarrefourSA’nın marketler zincirine dahil ediyoruz. Edirne’den Ardahan’a, Türkiye’nin dört bir yanından bayilik başvurusu alıyoruz ve bunların her birini değerlendirmeye çalışıyoruz. Gelecek yıl bayilik sistemi, market ağımızı büyüten ana unsurlardan biri olacak. Hedefimizi 2022 yılında 250 bayi sayısına ulaşmak.

KADIN GİRİŞİMCİLERİN İLGİSİ YOĞUN: Bayilik sistemi, özellikle kadın girişimcilerden büyük büyük ilgi görüyor. Mevcut faaliyet gösteren 60 bayinin 10’u kadın yöneticiler tarafından yönetiliyor. Kadınlar ekonomik döngüye katılarak katma değer sağlamak amacıyla bayi olmayı istiyor. Kadın istihdamına destek veren ve kadınların kariyerlerinde yükselmesi için programlar yürüten bir perakende markası olarak bayilik sistemine kadınların ilgisinden son derece memnunuz.

BAYİLERİMİZE DOĞRU TİCARET YAPMA İMKÂNI TANIYORUZ: Motivasyonu yüksek olan, yerel bir market sahibi veya farklı bir bayiliği olup kazan-kazan ilişkisine dayalı bir işletme açmak isteyen, müşteri hizmetlerinde yetenekli olup yönetim becerisi bulunan, ticaret yapmak için herhangi bir sicil engeli olmayan her adayı değerlendirmeye alıyoruz. Başvurdukları şehirlerin il veya ilçe merkezlerinde güçlü bir lokasyona sahip, gerekli teminatı karşılayabilen ve en az bir yıllık şirket sahipleriyle görüşüyoruz. CarrefourSA ailesine katılmak isteyenlere konumuna göre mini ve süper formatında market açma fırsatı sunarak rekabette bir adım öne geçmelerini sağlıyoruz. CarrefourSA bayisi olanlara CarrefourSA markası altında perakende sektöründe doğru ticaret yapma imkânı tanıyoruz.”

Kaynak: anka