90'lı yılların başında 'Oldu mu şimdi' albümüyle ilk kez müzikseverlerin karşısına çıkan Ozan Orhon, hayranlarıyla buluşmaya kaldığı yerden devam ediyor.İSTANBUL (İGFA)- 10 yılın ardından 'Arı' isimli single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunan Ozan Orhon, yeniden ilk albüm heyecanını yaşadığını dile getirdi.

26 Ocak'ta bütün dijital platformlarda ve YouTube NetD Kanalı'nda aynı anda yayınlanan single çalışmasının söz ve müziği Bahadır Tatlıöz'e ait. Başarılı sanatçının dostlarını bir araya getiren klibin yönetmenliğini ise Burak M. Keskin yaptı. 'Arı'nın hem eski hayranlarının hem de yeni kuşağın beğeneceğini dile getiren Orhon, şarkının klip çekimi sırasında heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.

Klip çekimlerine Zeynep Dizdar, Tayfun Duygulu, Ozan Orhon'un anneannesi Sevim Baban, annesi Alev Esen, gazeteci-yazar Osman Tanburacı, milli basketbolcu Banu Karadağlı, duayen magazin gazetecisi Gürsu Koçoğlu, modacı Deniz Albayrak, Zeynep Odabaşoğlu, Umut Odabaşoğlu, Sinem Gaya, Süha Baki, Oksana Kuznetsova gibi isimler katıldı.

Başarılı sanatçı, "10 yıl sonra yeniden dinleyicimle buluşuyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bugün burada çok samimi bir klip çekimi gerçekleştirdik. Bütün dostlar bir araya geldik. Z kuşağı, inanıyorum siz de Ozan Abi'nizi seveceksiniz. Çünkü sizinle de aynı lisanı konuşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: igf