Ali Sunal ve Dayı’nın Atasun Optik’in Türkiye’nin dört bir yanına yayılan mağazalarını harita üzerinden bulmaya çalıştığı devam filmi, samimi ve eğlenceli anlara sahne oldu.Atasun Optik’in hizmet kampanyası reklam filmi serisinin yeni bölümü, izleyenlerle buluştu. İzleyenlerden beğeni toplayan serinin yeni bölümünde, Ali Sunal ve Dayı yine keyifli diyaloglarıyla Atasun Optik’in sunduğu imkanlara dikkat çekti. 

Merakla beklenen serinin devam filminde, Atasun Optik’in Hatay, Van, Ordu Denizli, Karabük, Karaman ve Kırıkkale olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında 300’ü aşkın* mağazasıyla hizmet verdiği vurgulandı. Filmde, harita üzerinden Atasun Optik mağazalarının yer aldığı şehirleri bulan Ali Sunal, Dayı’yı bir kez daha şaşırttı.  

Roy+Teddy imzası taşıyan, Atasun Optik’te herkes ve her şey “Sizinle İlgili” mesajının vurgulandığı serinin her bölümü, Ali Sunal ve Dayı arasında geçen yeni maceralara konu oluyor. Merak uyandıran serinin yeni devam filmi ise yakın bir zamanda izleyenlerle buluşacak. 

Kaynak: igf