Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında; “Halil İbrahim sofrasına tüm kalbimle inanıyor ve bu doğrultuda mücadele ediyorum. Türkiye’yi dünyayla rekabet edecek duruma getireceksek, gençlerimizi dünya sahnesine taşıyacaksak, tabii ki kibirlenmeyeceğiz. Yeter ki bu ülkeye yeniden baharlar gelsin, inanın gerisi lafügüzaftır” açıklamasını yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Halil İbrahim sofrasına tüm kalbimle inanıyor ve bu doğrultuda mücadele ediyorum. Türkiye’yi dünyayla rekabet edecek duruma getireceksek, gençlerimizi dünya sahnesine taşıyacaksak, tabii ki kibirlenmeyeceğiz. Yeter ki bu ülkeye yeniden baharlar gelsin, inanın gerisi lafügüzaftır.”

İLGEZDİ, BEŞ YIL ÖNCE YAŞAMINI YİTİREN VATANDAŞA SEÇMEN KAĞIDI DÜZENLENDİĞİNİ AÇIKLADI: “5 YIL ÖNCE ÖLEN BİR KİŞİYİ NÜFUSTAN DÜŞÜREMEYEN DEVLET, BİR 5 YIL DAHA BU MEMLEKETİ NASIL YÖNETECEK?” İLGEZDİ, BEŞ YIL ÖNCE YAŞAMINI YİTİREN VATANDAŞA SEÇMEN KAĞIDI DÜZENLENDİĞİNİ AÇIKLADI: “5 YIL ÖNCE ÖLEN BİR KİŞİYİ NÜFUSTAN DÜŞÜREMEYEN DEVLET, BİR 5 YIL DAHA BU MEMLEKETİ NASIL YÖNETECEK?”