Kocaeli'de İzmit Belediyesi Yöneticileri, Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleşen Filistin’e destek yürüyüşüne katıldılar.KOCAELİ (İGFA) - İsrail’in, Filistin’deki masum insanlara düzenlediği saldırılara dünyanın dört bir yanından tepki gösteriliyor.

BURCU KÖKSAL'DAN TORBA KANUN ELEŞTİRİSİ: "VERGİ YÜKÜNÜ ASIL SIRTLANAN ÜCRETLİLER BU TORBA YASADA NE YAZIK Kİ YOK. BU TORBA YASA SİNEKTEN YAĞ ÇIKARMAYA YÖNELİK BİR TORBA YASADIR" BURCU KÖKSAL'DAN TORBA KANUN ELEŞTİRİSİ: "VERGİ YÜKÜNÜ ASIL SIRTLANAN ÜCRETLİLER BU TORBA YASADA NE YAZIK Kİ YOK. BU TORBA YASA SİNEKTEN YAĞ ÇIKARMAYA YÖNELİK BİR TORBA YASADIR"

Kocaeli’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda düzenlediği Filistin’e destek yürüyüşü ve basın açıklamasına İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Emirşah Torun, Dilek Yalçın, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın da katılarak destek verdi.