Zafer Partisi Genel Sekreteri İsmail Koncuk, "Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün logosundan Türk bayrağının çıkarılması, maksadı ne olursa olsun kabul edilemez bir şuursuzluktur" dedi.

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün yeni logosuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Koncuk, "Vakıf, engin Türk-İslam medeniyetinin derinliklerinden gelen bir kurumdur. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün logosundan Türk bayrağının çıkarılması, maksadı ne olursa olsun kabul edilemez bir şuursuzluktur" dedi. Koncuk, şunları kaydetti:

"Hangi makam ve mevkide olursa olsun hiç kimse, Vakıfların logosundan Türk bayrağını çıkarma hakkına sahip değildir. Daha önce kurumların isminin başında bulunan T.C. ibaresinin kaldırılması ve bunun milletimizin şiddetli tepkisine sebep olduğu, hafızalarda tazeliğini korumaktadır. ‘Türk bayrağının adı değiştirilsin’ diyecek kadar milli bilinçten yoksun zavallıların oluşturduğu tartışmaları da hatırlıyoruz. AKP iktidarı döneminde tartışılmayan hiçbir değerimiz neredeyse kalmamıştır. Andımızın okullarda okutulması yasaklanmış, devlet madalya ve nişanlarından Atatürk silueti kaldırılmıştır. Zafer Partisi olarak bunları ne unuturuz ne de unuttururuz. Vakıfların logosundan Türk bayrağını çıkaran aymazlar bilsin ki Türk bayrağı, Türk’ü temsil ettiği kadar Türk milletinin inandığı tüm manevi değerleri de temsil eder. Siz kimi ve neyi temsil ediyorsunuz? Bu aziz milletin varlık sebeplerini, inançlarını temsil etmekten ne kadar uzak olduğunuz çok açıktır."

Kaynak: anka