Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hakkında, sokakta iki köpeğin havlamasından ürken polisin şikayeti üzerine soruşturma açıldı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, soruşturmaya; “İhalelerle Ankaralıyı zarara uğratan Melih Gökçek hakkında bir tek soruşturma yok. İki köpeğin havlaması üzerine bir memurun şikayetiyle soruşturma açılıyor. Vah benim güzel ülkeme” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer hakkında sokakta iki köpeğin havlamasından ürken polisin şikayeti üzerine soruşturma açıldı. Mersin Valiliği’nin açtığı soruşturma kapsamında Seçer, müfettişlere ifade verdi. Seçer, hakkındaki soruşturmayı; sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

“Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken ‘polis memuru’nun şikayeti üzerine Valilik'in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı, bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım?

Allah sonumuzu hayretsin. Üstelik, ifadesinde belediyemize başvuru yaptığı halde yerine getirilmediğini öne süren bu şahsın, başvurusu da Teksin Mersin (şikayet hattı) tarafından aynı gün içinde işleme alınmış ve sonuçlandırılmıştır.”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise Seçer hakkında açılan soruşturmayı şöyle değerlendirdi:

“Şimdi anlatacaklarıma sizler de inanamayacaksınız. Mersin’de iki köpek, sabah namazını kıldıktan sonra yürüyen bir polis memurunu ürküttüğü için, havladığı için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’den şikayetçi oldu. Mersin Valiliği soruşturma başlattı. Ve bugün Mersin Belediye Başkanımız, müfettişlere ifade verdi.

Evet, sabah namazını kıldıktan sonra, Ankara Belediyesi’ne giden; attığı imzalarla, verdiği ihalelerle Ankaralıyı milyarlarca lira zarara uğratan Melih Gökçek hakkında bir tek soruşturma yok. Ayakkabı kutularıyla ilgili bir tek soruşturma yok. Yolsuzlukla ilgili bir tek soruşturma yok. Mersin sokaklarında iki köpeğin havlaması, bir memuru ürkütmesi yüzünden soruşturma açılıyor.

Vah benim güzel ülkeme. Gerçekten ‘Şaka mı, gerçek mi?’ dedim. Sayın Başkanla konuştum, gerçek çıktı. Yazıklar olsun.”

Kaynak: anka