İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Selvitopu, Kılıçdaroğlu'nu, yapımını tamamladıkları projelerin açılışını yapmaya ve Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin temelini atmaya davet etti.

Karabağlar'ı modern bir hale getirmek ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için ilçenin farklı noktalarında önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Selvitopu, “Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi, Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi, Tahsin Yazıcı Kültür ve Sanat Merkezi, Limontepe Semt Merkezi projelerimizi tamamladık. Tahsin Yazıcı Kültür ve Sanat Merkezi'ne 'Yıldız Kenter' adının verilmesi için Karabağlar Belediye Meclisi'ne öneri götürdük. Karabağlar'a değer katacak projelerimizle ilçemizin sağlıklı gelişimini hedefliyoruz” dedi.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve her yaştan vatandaşı sporla buluşturmak amacıyla Uzundere Rekreasyon Alanı'nda Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin yaşama geçirileceğine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte yapımına başladığımız bu tesis, çok önemli bir ihtiyacı giderecek” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu tamamlanan yatırımları hizmete açmaya ve spor merkezinin temelini atmaya davet etti.

KAVACIK ÜZÜMÜ İKRAM ETTİ

Başkan Selvitopu, ziyarette CHP Genel Başkanı'na, Karabağlar'ın Kavacık köyünde yetiştirilen ve coğrafi işaret belgesi almış üzümden ikram etti. Kavacık Kadın Üretim Kooperatifi ürünlerinden de armağan eden Başkan Selvitopu, bu hafta sonu Kavacık'ta üzüm festivali gerçekleştirileceği bilgisini verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selvitopu, daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı, Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, PM Üyesi Erdoğan Toprak'ı da ziyaret etti.

 

 

Kaynak: anka