Gebze'de AKP İlçe Teşkilatı toplantısında, masalara serilen Türk bayrakları üzerine yiyecek konulmasına tepki gösteren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Milli değerlerimizi ayaklar altına almaktan çekinmeyen AKP zihniyetinden bıktık usandık" dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli'nde AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın sandık başkanları ile yaptığı toplantıda, masalara serilen Türk bayrakları üzerine yiyecek konularak, örtü gibi kullanılmasına tepki gösterdi.

“Türk Bayrağı’nı sofra bezi yapacak kadar alçalan AKP zihniyeti ile karşı karşıyayız” diyen Tarhan, AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın bir an önce yapılan yanlıştan dönerek, Türk bayrağına yapılan saygısızlıktan dolayı kamuoyundan özür dilemesini istedi.

SAVCILIĞI GÖREVE DAVET ETTİ         

Türk bayrağına yapılan saygısızlık nedeniyle soruşturma açılması için savcılığı göreve davet eden Tarhan, şunları söyledi:

“Milli değerlerimizi ayaklar altına almaktan çekinmeyen AKP zihniyetinden bıktık usandık. Bizi biz yapan değerlerimizin içini boşaltmaya çalışıyorlar. Bu değerler kolay inşa edilmedi. Türk bayrağı bu topraklar üzerinde yaşamış milyonlarca insanı, inanışı ve kökeni temsil ediyor.”

 

Kaynak: anka