CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, dün taşlı saldırıya uğrayan Çeşme Merkez Zabıta Ofisi’ni ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve “Birileri Çeşme’de rant gördüğü için, buralarda birtakım girişimlerde bulunuyorlar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, dün taşlı saldırıya uğrayan İzmir Çeşme Merkez Zabıta Ofisi’ni ziyaret etti. Hem zabıtalara, hem de belediye başkanına geçmiş olsun dileklerini ileten Öztunç, şunları söyledi:

“Çeşme Belediye’mize ait zabıta müdürlüğü, birkaç gün önce bir saldırıya uğramıştı. Biz geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için Çeşme’ye geldik. Zabıtamız da güvenlik güçlerimiz gibi şehrin birçok sorunuyla ilgilenmekteler. Temizliğiyle, bir takım yanlış işleri engellemekle bu görevlerini yerine getiriyorlar. Bu görevlerini yerine getirirlerken de zaman zaman tatsız olaylar da yaşanıyor.

Belediye Başkanımız Ekrem Bey’e de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Cana gelmemiş, mala gelmiş. Bir şekilde telafi olur. Cana gelmemesi sevindirici.

Roman dernekleri arkadaşlarımız, Çeşme ve Alaçatı Roman dernekleri başkanları bizlerle beraber. Birileri Çeşme’de rant gördüğü için, birileri buralarda birtakım girişimlerde bulunuyorlar. Ama biz CHP olarak hem Belediye Başkanı’mızın yanındayız hem de Roman dernekleriyle birlikte belediyemiz el ele gayet güzel bir şekilde yurttaşlarımıza hizmet ediyor. Ben bir kez daha zabıta arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise “Çeşme’de ‘Roman sorunu’ diye bir şey yok. Böyle bir şeyi gündeme getiriyorlar. Biz hep beraberiz. Çeşme ailesi olarak bir bütünüz. Ayrımız, gayrımız yok. Böyle bir sorun da yok” dedi. 

Kaynak: anka