CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun aynı zamanda bir GSM şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu açıkladı. Yavuzyılmaz, "AK Partili bürokratlar birden çok yerden maaş, huzur hakkı, prim, ikramiye ücret kar payı almaya devam ediyor" dedi.

CHP’li Yavuzyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun aynı zamanda TT Mobil İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi’nde (Türk Telekom' a ait bir şirket) Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Yavuzyılmaz, açıklamasında şunları söyledi:

“AK Partili bürokratlar birden çok yerden maaş huzur hakkı prim ikramiye ücret kar payı almaya devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürü sayın Abdülkadir Uraloğlu’nun aynı zamanda TT Mobil İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi’nde (Türk Telekom' a ait bir şirket) Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettik. Bir Karayolları Genel Müdürü’nün bir GSM operatörüne ait özel bir şirketin yönetim kurulunda ne işi var. Yönetim kurulu başkanı olarak ne işi var. Vatandaşımız ekonomik krizin altında ezilirken AK Partili bürokratlar birden çok yerden birden çok maaşla zenginlik ve lüks içinde yaşamaya devam ediyor.”

 

Kaynak: anka