Sakarya Hendek’te dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Hendek Gençlik Kolları Başkanı 26 yaşındaki Anıl Tanrıkulu, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve Parti Meclis üyesi Ayça Taşkent ile birlikte cenaze törenine katıldı.

Dün, trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Hendek Gençlik Kolları Başkanı 26 yaşındaki Anıl Tanrıkulu’nun cenazesi Mahmutbey Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve partililer, aileyi ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Tanrıkulu’nun annesi ve kardeşleri tabutun başında gözyaşlarına boğuldular. Tanrıkulu’nun cenazesi helallik alınmasının ardından Yeni Cami’ye getirildi.  

Cenaze törenine; CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, CHP Sakarya İl Başkanı Keleş, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanrıkulu, cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: anka