AKP ve CHP arasında sosyal medya üzerinden başlayan karşılıklı mesajlaşma CHP’nin bu akşam yayınladığı karikatürle devam etti.

İktidar ve ana muhalefet partisi arasında sosyal medya üzerinden yürütülen çizgi film tartışması sürüyor. CHP, AKP'nin ürettiği "Yalan üretim merkezi" adlı çizgi filme bugün yayınladığı "Haydi çıkar maskeni" karikatür ile cevap verdi.

CHP'nin sosyal medya hesabından paylaştığı karikatürde, AKP'nin "Yalan üretim merkezi" adlı çizgi filminde yalan üreten bilim adamının kafasındaki maske; yanında bulunan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na benzetilen karakter tarafından çıkarılıyor. Maskesi çıkarılan kişinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzetilmesi dikkat çekti. Karikatürde, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Güldük eğlendik", Kılıçdaroğlu'nun ise "Şimdi çıkar şu maskeyi" yazılı konuşma baloncukları da yer aldı.

CHP, AKP’ye asıl yanıtı yarın saat 15.00’de vereceğini, “Sizi gidi filmciler sizi! Cuma günü saat 15.00'te gerçekleri açıklıyoruz!” mesajıyla duyurmuştu.

Kaynak: anka