İGF Genel Başkanı Mesut Demir'i ziyaret eden Bursa Ağrı Kültürü Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Güney ile Batman Dernekleri Başkanı Mustafa Demir, her türlü iş birliği ve desteğe hazır oldklarının mesajını verdi.BURSA (İGFA) - Bursa Ağrı Kültürü Yaşatma Derneği (BURSAAKYAD) Başkanı Atilla Güney ile Batman Dernekleri Başkanı Mustafa Demir, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir'i ziyaret etti.

Bursa'da aynı zamanda Mora Medya'nın Genel Yayın Yönetmenliği ile Genel Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan başkanlar, medyanın STK'lar açısından önemine vurgu yaptı. İGF ile ilgili her türlü iş birliği ve desteğe hazır olduklarını kaydeden başkanlar, İGF Haber Ajansı'nın birinci, İGF'nin ise ikinci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

"ANADOLU'NUN SESİNİ DÜNYAYA YANSITIYORUZ"

Ziyaretten dolayı teşekkür eden İGF Genel Başkanı Mesut Demir, Anadolu'nun kardeşliğin, kültürün, birlik ve beraberliğin bir simgesi olduğunu kaydetti.

İGF olarak yerelden evrensele anlayışla tüm sesleri dünyaya yansıtmak hedefiyle çalıştıklarını belirten Demir, Dijital Mecralar Komisyonu'nda görüşülen ve TBMM'ye gelecek sosyal medya ve internet gazeteciliği yasasının da bir an evvel geçmesini beklediklerini söyledi. Demir, çıkacak yasanın sadece medya sektörü açısından değil STK'lar açısından da önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: igf