MELİS ANTER

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki sahiller, kısıtlamasız ilk pazar gününde dolup taştı. Tatilciler, denizin ve güneşin tadını çıkarttı.

Sokağa çıkma yasaklarının kalktığı ilk pazar günü bayram tatili görüntülerini aratmadı. Koronavirüs tedbirleri gereği her pazar günü sadece yabancı turistlere kalan Bodrum sahillerini bu kez yerli turistler doldurdu. Hava sıcaklığının 37, deniz suyu sıcaklığının 26 derece olarak ölçüldüğü Bodrum’da dün tatilciler denizin ve güneşin tadını çıkarttı.

Aydın’dan ailesi ve torunlarıyla tatile gelen Mehmet Çelik “Tatilimiz çok güzel geçiyor, bol bol denize giriyoruz. Ancak kimse tedbirlere uymuyor, gidişat iyi değil. Her an yeni patlama yaşanabilir. Herkesin birbirine saygı göstermesi gerekiyor. Biraz daha dikkat etmek gerekiyor” dedi.

Ankara’dan tatile gelen Burak Tokat ise “Artık kimsede salgına dikkat edecek hal kalmadı. Her yer açıldı, eğlence bir güzel devam ediyor. Bir nebze normale döndük gibi zaten artık. Turizmin açılması için bayağı çaba gösterildi. Artık buramıza kadar gelmişti. Artık eğlenme zamanı geldi. Bu saatten sonra maske zorunluluğunun da kalkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

* Denize Girenlerin Detay Görüntüsü

* Tatile Gelen Burak Tokat

 

Kaynak: anka