Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Babalar Günü' vesilesiyle aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli babaları başta olmak üzere kahramanlık ve fedakârlıkla görev yapan tüm mensuplarımızın ve onların çok kıymetli babalarının bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Babalar Günü'nü yayımladığı mesajla kutladı. Akar'ın mesajı şöyle:

"FEDAKÂR BABALAR EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞI"

"Evlatlarına hayatın anlamını, zorluklarla nasıl başa çıkılacağını öğreten, hiçbir karşılık beklemeden onların sevinçlerine ve acılarına ortak olan sevgi, saygı, fedakârlık ve güven timsali babaların bu anlamlı gününü en içten duygularla kutluyorum. Hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden fedakâr babalar, başta çocukları olmak üzere hepimiz için en büyük ilham kaynağıdır.

"ONLAR HİÇBİR FIRTINADA DEVRİLMEYEN ULU ÇINARLAR GİBİDİR"

Onlar; bizler için zamana yenilmeyen, hiçbir fırtınada devrilmeyen ulu çınarlar gibidir. Bu nedenle kıymetli anne ve babalara sadece bu anlamlı günde değil; her zaman sevgi, saygı, vefa ve minnet duygularıyla yaklaşmalı, onların gönüllerini hoş tutmalı; zor zamanlarında daima onların yanlarında olmalıyız.

'Babalar Günü' vesilesiyle aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli babaları başta olmak üzere kahramanlık ve fedakârlıkla görev yapan tüm mensuplarımızın ve onların çok kıymetli babalarının bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyorum. Kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde huzur dolu bir ömür diliyor, ebediyete intikal etmiş tüm saygıdeğer babaları da rahmetle anıyorum."

 

Kaynak: anka