Türkiye Halk Bankası (Halkbank) Genel Müdürü Osman Arslan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Baran, “Halkbank, reel sektöre verdiği destekle iş dünyası ve finans sektörünün birlikte nasıl daha güçlü olunabileceğinin en güzel örneğini sergiledi” dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ı, ATO’nun Duatepe Hizmet Binası’nda ağırladı. Gürsel Baran, şunları söyledi:

“Üretimini geliştiren, ihracat yapan, cari açığını kapatan bir ülke olabilecek kapasitemiz mevcut. Bunun için ekonominin aktörlerinin tamamı, birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin geleceğini tek hedef olarak belirleyerek buna göre çalışmamız gerekiyor

Halkbank, reel sektöre verdiği destekle iş dünyası ve finans sektörünün birlikte nasıl daha güçlü olunabileceğinin en güzel örneğini sergiledi.” 

 Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ise şöyle konuştu:

“Ortaya çıkan zorluklar bizi hiçbir zaman ümitsizliğe sevk etmedi, her zaman ümitvarız. Bunlar hiçbir zaman bizi yatırımdan, üretimden, istihdamdan alıkoymamalı. Halkbank, esnafın ve KOBİ’nin önemli temsilcilerinden biridir. Biz Halkbank olarak, her zaman ‘önce reel sektör’ diyoruz. Reel sektör ayakta durduğu sürece biz de sizlerle birlikte var olmaya devam edeceğiz” 

Ankara Sanayiciler Odası Organize Sanayi Bölgesi 1. Bölge Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkan Mehmet Niyazi Akdaş da ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'a kente katkılarından dolayı birer plaket takdim etti.

 

Kaynak: anka